Gast!

Onlangs was ik te gast bij het Linda festival. Voor diegene die geen flauw idee hebben waar ik het over heb volgt hier een korte uitleg; het Linda festival is een tweedaags evenement samengesteld door Linda de Mol en haar kompanen. Op dit festival kun je eten, drinken, shoppen, naar live muziek luisteren en deelnemen aan activiteiten die vrouwen enig vinden. Een soort Huishoudbeurs maar dan op zijn Linda’s. Mijn gastrol die dag was die van blogger voor de #Houvol actie voorheen Lindalijnt actie. Ik mocht samen met mijn eigen gast (vriendin E) aanschuiven bij het Linda ontbijt. De eregast zou Linda herself zijn.

De wekker gaat vroeg want om 9 uur moeten wij ons melden op het festivalterrein. Met een parkeerplek backstage voelen wij ons zeer gewenst. Eenmaal op de locatie worden we onthaald met een gezond sapje. We vleien ons neer op de tribune en drinken het heerlijke goedje. Voordat we mogen aanschuiven bij het ontbijt moeten we eerst onze spieren losmaken onder begeleiding van de personal trainer van Linda, Carlos.

Slank blijven met Carlos

Slank blijven met Carlos

Na deze, voor mij transpirerende work out, komt dan eindelijk het moment; ontbijten met Linda. Er is alleen één probleem, Linda is verhinderd en komt later op de dag. Dat is wel onwijs jammer. Ik heb mij enorm verheugd op het moment dat wij elkaar ontmoeten. Maar hè, ik ben hier de gast dus niet mopperen maar eten.

Een lichte doch voedzame maaltijd

Een lichte doch voedzame maaltijd

Poseren met E

Poseren met E

Tijdens het verorberen van de lichte doch voedzame maaltijd (ik had me daarna toch een partij honger) spreek ik de andere gastbloggers. Leuk om de vrouwen achter de verhalen te ontmoeten. De rest van de visitè bestaat uit lijners die het ontbijt hadden gewonnen voor hun puike lijnprestaties en een gedeelte van de Linda redactie. Een van die redactieleden vertelt ons dat we in de middag klokslag drie uur worden verwacht op dezelfde plek om op de foto te gaan met Linda de Mol. We zetten een alarm in onze telefoon om zeker te zijn van een goeie fotoplek.

Ruim voor de afgesproken tijd nemen wij, de andere bloggers en lijners alvast de fotopositie aan zodat als Linda komt, ze zo in kan schuiven. Er wordt hier en daar wat geduwd en getrokken want ja, iedereen wil natuurlijk naast de gastvrouw staan. Dan ineens uit het niets staat Linda voor mijn neus en schudt mij de hand. Als ik mij voorstel kirt ze bijna, “Oh, jij bent die nieuwe blogger. Ik vind jouw verhalen zóóó leuk. Ik herken mijzelf daar helemaal in.” We praten nog wat verder over het lijnen en mijn schrijfsels daarover. Dit tot groot verdriet van de andere dames die ook graag een podium willen. Ze wordt tot de orde geroepen door haar manager dat er nu een foto gemaakt moet worden. Ze verontschuldigt zich bij mij en zegt dat ik straks even verder contact moet opnemen met haar manager om een vervolgafspraak met haar te regelen. Dan kunnen we verder babbelen, aldus Linda en kijken of je meer kunt schrijven voor ons. Met een zeer blij hartje ga ik braaf op de grond liggen voor de foto. Ik bedoel, gast, Linda wil verder met mij praten. Ze denkt aan een tweede blad CHANTAL, &C is helaas al bezet.  Ik ben nu al gevraagd voor het extra dikke, pocketsize zomernummer want zo ben ik.

Natuurlijk ging het helemaal niet zo. Wat wel gebeurde; ik heb een hand gehad van Linda (die heb ik ook direct teruggegeven, padam pats) en op de foto ben geweest met haar en alle andere lijners en bloggers. Want hè, ik ben wel de gast en geen kwast. Maar een mens mag dromen, toch? Linda is in het echt een zeer tof en hartelijk mens en net dik genoeg;-)

Ik heb een heerlijke dag gehad en voelde mij zeer gewenst. Als bonus hoefde ik als gast aan het einde van de dag niets op te ruimen.

Heel veel liefs,

Chantal

 

Volgende
Vorige