Wie ben ik

IMG_7487Logo (1)

Hey, ik ben Chantal en 50 lentes jong.  Ik heb een man (we noemen hem man A.) en twee kinderen (dochter S. en zoon B.).

Ik werk fulltime als accountmanager en marketing-/communicatieadviseur, daarnaast geef ik twee uurtjes les op een sportschool. In het dagelijks leven neem ik geen blad voor de mond en mijn humor grenst af en toe aan het zwartgallige, vergeef het mij als het soms wat heftig bij je over- of binnenkomt.’

Eind maart 2014 kreeg ik de diagnose borstkanker. Vanaf die tijd leefde ik in een achtbaan en was/is er altijd kermis in mijn hoofd. Iemand raadde mij aan om te gaan bloggen zodat ik niet iedere keer mijn verhaal opnieuw hoefde te vertellen. Dit leek mij inderdaad een mooi platform om mijn kermis een plek te geven. Zo konden mijn lieve vrienden, familie, collega’s, kennissen en ander gespuis lezen hoe het met mij ging. Niet bijster origineel maar wel mijn verhaal. Ik kreeg er, gek genoeg, steeds meer lol in om mijn ervaringen op te schrijven. Mijn blogavonturen, overpeinzingen, angsten maar ook vrolijke momenten zijn nu gebundeld in het boek ‘Gewoon K’. Waarom de titel ‘Gewoon K’? Nou, omdat het leven soms gewoon kut is of gewoon klote of iets anders k- erigs. Let op! Het is zeker geen triest of verdrietig verhaal. Daar ben ik a. de persoon niet voor en b. daar was de uitslag ook niet naar.

Gelukkig ben ik alweer drie jaar verder maar mijn drang naar schrijven is gebleven. Graag neem ik je mee in mijn gedachtegang en hoop dat je die hersenspinsels wilt lezen. Mooier kan ik het niet maken wel ontroerend, grappig en oprecht. Dit is mijn leven nu.

Liefs,

Chantal